Spoj se s námi

Dostaňte svůj život i podnikání na vyšší úroveň!

Událost

Dostaňte svůj život i podnikání na vyšší úroveň!

Na trh se dostala kniha s názvem VYŠŠÍ ÚROVEŇ, NETWORK MARKETING 21. STOLETÍ.

Co je účelem této knihy?
Účel knihy je jednoznačný. Pomoci všem lidem dostat se na VYŠŠÍ ÚROVEŇ. Ať už jste člověk, který chce v životě dosáhnout více díky Network Marketingu nebo podnikáte mimo toto odvětví. Pro ty z vás, kteří se chcete zapojit a nebo už v Network Marketingu zapojeni jste, v knize najdete vše potřebné. Ať už začínáte nebo máte zkušenosti.

„Věříme, že naše kniha pomůže každému, kdo se rozhdone využít potenciál tohoto rostoucího odvětví na maximum, aby si zajistil vysněný život“, řekli bratři Smejkalové, Ondřej a Michal

Tato kniha pomůže každému dostat se na VYŠŠÍ ÚROVEŇ v oblasti Network Marketingu, podnikání, seberealizace a kvality života.

Vy můžete vydání této knihy podpořit zde:

https://www.startovac.cz/projekty/vyssi-uroven-network-marketing-21-stoleti/

 

O autorech:

V roce 2015 jsme společně založili platformu pro inspiraci a osobní rozvoj Svět Úspěšných, která má v těchto dnech celkem více jak 170.000 sledujících na sociální sítích. Inspirujeme lidi svým příkladem a pomoci příběhů úspěšných lidí, aby si každý našel svoje poslání a realizoval ho.

Číst dále
Mohlo by se vám líbit...

Mediální portál BusinessTalk. Rozhovory s inspirativními lidmi z mnoha různých oblastí. Inspirativní příběhy, ale také odborné "oborové" informace.

Okomentovat

Zanech odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Více Událost

Nahoru